Leidsche rijn centrum gemeente utrecht


13.02.2019 Auteur: Antonia

De details worden opgehaald JavaScript is niet aangezet in uw browser. Stel jouw persoonlijke brochure samen.

Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor. In en om het pand zijn meer dan camera's opgesteld voor de bewaking van jouw veiligheid. Met terrasjes, koffietentjes en restaurants. Voor volledige functionaliteit is het nodig dat JavaScript ingeschakeld is. Een grote bioscoop, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen liggen om de hoek. In een vogelvlucht door Leidsche Rijn Centrum In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades is Leidsche Rijn Centrum het kloppend hart van de wijk.

Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen

De Wenenpromenade houd je up-to-date. Selecteer je bouwnummer s. Komt dit niet uit, leidsche rijn centrum gemeente utrecht. Want de internationale modewinkels schotelen je alles voor wat hip is.

Wij bouwen state-of-the-art faciliteiten in het hart van grote steden en realiseren een 'living-as-a-service' dienstenmodel in elk nieuw gebouw. Klaar voor de toekomst.

Voor een unieke huurprijs bieden wij jou een omgeving vol inspiratie, gedeelde diensten en vooral je eigen plekje in een veilige omgeving. Een grote bioscoop, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen liggen om de hoek. Wenenpromenade De Wenenpromenade houd je up-to-date.

Uitgelicht

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Komt dit niet uit? Met horeca met voor ieder wat wils en de entree naar de Jumbo Foodmarkt. Geen fashion faux pas voor jou. Aan de Parijsboulevard ontmoet je de Local Heroes.

Luxemburgpromenade Op de Luxemburgpromenade shop je lekker met je familie. In een vogelvlucht door Leidsche Rijn Centrum In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades is Leidsche Rijn Centrum het kloppend hart van de wijk.

  • Naar verwachting wordt de locatie opgeleverd in medio
  • Veel modezaken en bekende Nederlandse ketens vind je hier.

Veel modezaken en bekende Nederlandse ketens vind je hier. De Wenenpromenade houd je up-to-date. Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt. De ingang vind je aan de zijkant.

Meer Leidsche Rijn Centrum Menu!

In een vogelvlucht door Leidsche Rijn Centrum

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox. Bedankt voor je aanvraag. Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!

Voel je veilig bij ons en laat het ons weten. Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox. Geniet van de binnentuin en doe mee aan activiteiten zoals yogalessen of gewoon lekker chillen op zaterdagochtend lekker download from instagram multiple het zonnetje met een heerlijke warme cappuccino of een heerlijk fruitsapje, leidsche rijn centrum gemeente utrecht.

Want de internationale modewinkels schotelen je alles voor wat hip is. Het lekkerste plein van Nederland. Meer Leidsche Rijn Centrum Menu.

Het laatste nieuws

De details worden opgehaald Stel jouw persoonlijke brochure samen. Je gezondheid, je lijf, je haar en je huis: Met horeca met voor ieder wat wils en de entree naar de Jumbo Foodmarkt. Wat wil je in jouw brochure?

Met de prachtige binnentuin, doorloop en voorgevel is het gebouw een plek van rust. Wenenpromenade De Wenenpromenade houd je up-to-date, leidsche rijn centrum gemeente utrecht.

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Geniet van de binnentuin en doe mee aan activiteiten zoals yogalessen of gewoon lekker chillen op zaterdagochtend lekker in het zonnetje met een heerlijke warme cappuccino of een heerlijk fruitsapje.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Komt dit niet uit. Brusselplein Het lekkerste plein van Nederland. Op de Luxemburgpromenade shop je lekker met je familie.

JavaScript is niet aangezet in uw browser.

Leidsche Rijn Centrum Noord

Naar verwachting wordt de locatie opgeleverd in medio Graag vragen wij je akkoord te gaan met de privacy policy. Pathé CineMec Een bioscoop met 7 zalen en een dakterras met sterrenkijkers en fantastisch uitzicht over Utrecht.

Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'! Luxemburgpromenade Op de Luxemburgpromenade shop je lekker met je familie. Hier kunt u instructies vinden hoe u JavaScript aanzet in uw browser.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com